OM OSS KÖP KRÄFTOR FÖLJ MED UT GALLERI KRAVFISKE FISKEPOLITIK KONTAKT

HAVSKRÄFTOR AV ALLRA BÄSTA SORT

Burfiskarna erbjuder skaldjur av högsta kvalité. Vi fiskar, kokar och säljer enbart de kräftor vi själva får upp vilket gör att vi följer hela kedjan och garanterar KRAV-märkt fångst. Du kan även köpa fisk och räkor dirkekt från båten. Under våren säljer vi primärt kräftor men hummer och krabba finns vid säsong. Vi ligger vid Eriksbergs brygga nedanför Hotell 11 varje fredag mellan 15.00 och 18.00. Vi finns att nå via telefon 0703- 97 50 91 för reservation och för att besvara frågor.

På vår Facebooksida kan ni mer eller mindre dagligen följa vad som händer i vår verksamhet och här på hemsidan ni läsa mer om vår verksamhet och se film och bilder.

För att underlätta all betalning så har vi kortläsare!
Ni vet väl dessutom att Burfiskarna anordnar event på begäran? Vi anordnar sälsafari, krabbfiske och hummersafari vid säsong. Vi kan hämta er vid närmaste och lämpligaste brygga och köra ut er på havet. Väl ute på havet gör vi det ni önskat i förväg och kan sedan avsluta turen genom att avnjuta fantastisk fina kräftor i Burfiskarnas ”boa” ute på Vrångö i mysig miljö. Självklart skräddarsyr vi turen efter kundens önskemål! Vi har två båtar till vårt förfogande, en mer ombonad Targa 31 och själva fiskebåten som är en Kulkuri 34. Det är med hjälp av Kulkurin vi drar upp tinor och burar samtidigt som Targan ligger tätt bredvid för att följa spänningen. Med dessa båtar ka vi totalt ta hela 24 personer! Bilder från ett tidigare event finner du här ovan.

Är någonting oklart eller har ni frågor? Tveka inte på att ringa Peter på numret ovan!

Varmt välkomna!

SATSA PÅ KRAVMÄRKTA KRÄFTOR


KRAV-märkt fisk och skaldjur är en möjlighet för alla som vill verka för ett hållbart fiske. Mängden produkter från det KRAV-märkta fisket ökar nu kraftigt på marknaden. Först ut var räkor, sedan kom sillen och nu har KRAV-märkt fryst torsk, kolja, sej, burfångad havskräfta och ett antal förädlade produkter kommit i snabb takt.

Läs mer

FÖLJ OSS VIA FACEBOOK

COPYRIGHT 2012 BURFISKARNA AB - DESIGN AV KARL-OSKAR DESIGNSTUDIO